Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüksek olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yakışır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik çabucak bapnın rahatlıkla açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli hava oluşturur.

Binaların yapısına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Tasarım gereği yangın bapları her hengâm kapalı tutulur, otomatik kapanma özellikleri vardır ve açıkça tutulması yangın mevzuatına nazaran ekseriyetle emniyet kurallarına tersdır.

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması Yangın Çıkış Kapısı gerekir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı rabıta opsiyonel olarak düzenınan hidrolik dal ile daha sık yararlanma sağlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri cihetiyle baplar beis görmez.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini Yangın Kapısı Fiyatları belirtir.

Kapıkule çizgi Kapısı'nda, TIR'ın üzerindeki yangın tüplerine saklanmış 18 kilo maden hammaddesi bulundu.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page